Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@00:13:30 GMT

پرونده قضایی در طرح امنیت اخلاقی تشکیل نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۸۷۰۲۲

پرونده قضایی در طرح امنیت اخلاقی تشکیل نمی‌شود

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: بیش از ۸۵ درصد از پرونده‌هایی که به کلانتری‌ها ورود می کنند به جای اینکه به دادسراها بروند امروز با حضور مشاور و مددکار به صلح و سازش منجر می‌شوند و این اتفاق بزرگی است که در کشور رخ داده است.

 سردار حسین رحیمی در سومین همایش بزرگداشت روز روانشناس و مشاور با بیان اینکه نیروی انتظامی به عنوان مجموعه خدمتگزار اقشار جامعه از جمله سازمان‌ها و نهادهایی است که به مصداق کلام گهربار مقام معظم رهبری، نیروی مسلح اجتماعی است که با نیروهای مسلح دیگر متفاوت است، این موضوع به سبب این است که به طور دائم و روزانه همه ما به عنوان شهروند با پلیس و نیروی انتظامی در ارتباطیم و برخورد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار رحیمی با بیان اینکه نیروی انتظامی نه نسبت به نیروهای مسلح بلکه نسبت به تمامی سازمان هایی که در کشور فعال هستند از تنوع و تکثری برخوردار است، گفت: با اقشار و آحاد جامعه به سبب ماموریتها و نیازهای مردم ارتباط نزدیک و فراوانی دارد، لذا باید نیروی انتظامی حرکت جدی آغاز می‌کرد؛ بیش از دو دهه است که رویکرد نیروی انتظامی جامعه محوری و مردم مداری است و در این مسیر حرکت می کند، همچنین برای اینکه این مسیر به طور جدی اجرایی شود یک معاونت به نام معاونت اجتماعی نیروی انتظامی با سازگاری اجتماعی شدن پلیس و ارتباط بیشتر با مردم ایجاد شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه یکی از بخش‌های کار معاونت اجتماعی روانشناسی، مشاوره و کمک به افراد آسیب زا و آسیب پذیر است، یادآور شد: امروز می گویم که با افتخار نیروی انتظامی با رشد و تحول و همیاری که ایجاد شده اینگونه نیست که هر کسی را که به آگاهی و کلانتری منتقل کرد بلافاصله پرونده قضایی آن را تحویل دستگاه قضایی دهد؛ ما رویکرد مان را عوض کردیم.

وی تاکید کرد: حتی در حوزه پلیس راهنمایی و رانندگی نیز که زمانی رئیس راهنمایی و رانندگی بودم، برگزاری و راه اندازی کلاسها را آغاز کردیم، بر این باور بودیم که بسیاری از رانندگانی که دچار آسیب‌های جسمی می شوند ناشی از عدم آگاهی و مشاوره آنها است.

بنابر اظهارات سردار رحیمی، روزانه صدها نفر در پلیس راهنمایی و رانندگی در حال آموزش هستند.

وی ادامه داد: در مقطع جدیدی که به عنوان پلیس پایتخت منصوب شدم اتاق کلاسی را در تمام کلانتری ها ایجاد کردم. ۸۵ کلانتری که در تهران فعال هستند، در آن ۸۵ دایره مشاوره و مددکاری اجتماعی فعال شده است و این رقم جدایی از ۱۱ مرکز مشاوره‌ای و ۱۱ سرکلانتری فعال است.


فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه با بیان اینکه این روزها بحث امنیت اخلاقی مطرح است، گفت: بنده یک رفتاری در منزلم دارم و یک رفتاری در کوچه و خیابان که به آن مراکز و اماکن عمومی می‌گوییم که بالاخره باید قوانین را رعایت کنیم. در بحث امنیت اخلاق عمومی، آنهایی که در جامعه ایران حرکت می‌کنند باید شئونات را رعایت کنند؛ حتی این افراد بحث پرونده قضایی و دادسرا نخواهند داشت و  جمعی از خواهران و افرادی که جزو معاونت اجتماعی هستند بیشتر بحث مددکاری و مشاوره را برای این افراد انجام می‌دهند.

سردار رحیمی خطاب به روانشناسان ادامه داد: به عنوان فرمانده انتظامی دست همکاری به سمت شما دراز می‌کنم. صدها نفر به پلیس به عنوان مرجع قانونی مراجعه می کنند، این افراد به خدمات نیاز دارند. ۸۵ کلانتری به شما کمک خواهند کرد که بتوان با کمک بزرگان این مجموعه جامعه را آموزش دهیم.  حدود ۸۰۰ تا هزار نفر از رانندگان در شهر تهران کشته می شوند و پنج شش برابر معلول می شوند. زمانی که بررسی می‌کنیم می‌بینیم این افراد با مشاوره، ارشاد و هدایت مشکلشان برطرف می‌شود.

وی افزود: اقدامات ایجادی در تمام بخش‌های مختلف در حوزه ناهنجاری‌های اجتماعی امروز در صدر امور پلیس قرار گرفته است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!

 عصر ایران - سردار احمد رضا رادان، فرمانده نیروی انتظامی کشور در تجمع حامیان طرح نور (گشت ارشاد سابق) که در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد با بیان این که عده‌ای قصد دارند عفاف و حجاب را یک مسئله امنیتی جا بیندازند، گغته است: بنده رسماً اعلام می‌کنم، رسماً بدانید ما موضوع حجاب و عفاف را یک موضوع کاملاً فرهنگی و کاملاً اجتماعی می‌بینیم، اصلاً انتظامی و امنیتی نمی‌بینیم.

حرف او درباره این که موضوع حجاب و عفاف، کاملاً "فرهنگی" و "اجتماعی" است، کاملاً درست است؛ حال این که چقدر در عمل، فرهنگی و اجتماعی و نه انتظامی و امنیتی برخورد می شود، امری علیحده است.


سردار رادان، یکی از چند فرمانده ارشد نیروهای مسلح کشور و فرمانده یکی از قوای مسلح، یعنی نیروی انتظامی است. درجه ژنرالی دارد و یک نظامی تمام عیار و حرفه است. با این حال، او می گوید که طرح نور که توسط نیروی انتظامی اجرا می شود، " کاملاً فرهنگی و اجتماعی" است.

اما پای سخنرانی وی، تعداد زیادی روحانی معمم نشسته اند که اقتضای کارشان "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" است و اساساً به حوزه رفته اند تا دین خدا را بیاموزند و آن گاه به تعبیر قرآن با زبان "لیّن" (نرم) دین را به مردم یاد دهند.  اما دست بر قضا، درست در زمانی که فرمانده نیروی انتظامی می گوید طرح برخورد با بی حجابی، کاملاً فرهنگی و اجتماعی است، کسانی که باید کاملاً فرهنگی و اجتماعی باشند، لباس نظامی می پوشند، تازه از نوع چریکی اش! گو این گه قرار است برای جنگ با تیپ گولانی اسرائیل به غزه اعزام شوند!


همین تصاویر، به اندازه صدها مقاله حرف دارند. هر بار که درباره حجاب سخن گفته می شود می گویند بقیه نهادها به وظیفه خود عمل نکرده اند و بار آنها بر دوش پلیس افتاده است. بی تردید مهم ترین نهادی که به وظیفه خود، یعنی تبلیغ دین رحمانی اسلام عمل نکرده و همین نهاد حوزه است که خروجی هایش به جای آن که علامه طباطبایی، بهشتی و طالقانی و مطهری و موسی صدر و ... باشند، همین هایی هستند که برای مواجهه با فرهنگی ترین و اجتماعی ترین موضوع روز، لباس نظامی پوشیده اند و بعد، انتظار دارند، مردم و خاصه جوانان دهه های 70 و 80 که دین را با اینان شناحته اند، متدین بار بیایند و به الزامات دینی از  جمله حجاب، مقید باشند.

زیاده عرضی نیست!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رادان : دشمن می خواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذرد ؛ اگر موفق شود دیگر چیزی برای ما نخواهد ماند علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن

دیگر خبرها

  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • تصاویری گویاتر از صدها مقاله : فرمانده انتظامی از طرح "کاملاً فرهنگی و اجتماعی" می گوید و روحانیون "لباس چریکی" پوشیده اند!
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد؛ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟
  • دستگیری ۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در پل قویون ارومیه
  • از «گشت ارشاد» تا «طرح نور» فقط دو نوروز فاصله افتاد/ برای زنان پرونده قضایی تشکیل می‌شود؟