Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی، پس از دیدار مردمی روز دوشنبه، اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های مرکز ۱۹۷ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی انجام داده بود امروز نوبت فرمانده انتظامی تهران و رده‌های تابعه فرمانده انتظامی تهران بزرگ بود تا به خواسته مردم مراجعه کند که ما از از ابتدای صبح با توجه به حجم مراجعات انی جلسه را در مرکز ۱۹۷ قرار نداریم و در مرکز پلیس امنیت اخلاقی ملاقات را داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از صبح ۵۵۰ نفر از مردمی که انواع و اقسام مشکلات را داشتند و خواسته‌هایی که تسریع شود و مشکلات آنها توسط پلیس در همه رده‌ها حل شود مراجعه داشتند که، از این تعداد افراد ۷۰ درصد مراجعه کنندگان مرد و ۳۰ درصد خانم‌ها بودند.

رحیمی گفت: بالغ بر ۹۰ درصد این افراد، در حوزه امنیت اخلاقی و اجرای طرح ناظر و در واقع در خصوص توقیف خودورها وموتورسیکلت ها و ارائه تعهد بود که امروز پس از برگزاری چندین جلسه با رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ به جای توقیف خودرو و موتور این افراد بیشتر توجیه شدند. این دوستان باید بدانند که با عدم رعایت شئونات جامعه، قانون را زیر پا می گذدارند، امنیت روانی و اجتماعی جامعه را دچار اختلال می‌کنند.

وی افزود: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که تابع قوانینی است و همه باید تکلیف مدار باشیم، پلیس هم به عنوان نماینده مردم و مجری قانون مکلف است در ابعاد مختلف امنیت اجتماعی جامعه را برقرار کند. همان پلیس که شبانه روز در خصوص دستگیری سارقان و جانیان، قاچاقچیان، فروشندگان مواد مخدر، معتادان، برقراری امنیت تفرج گاه‌ها کار می‌کند، همین پلیس برای امنیت و انضباط اجتماعی وتسهیل در عبور و مرور، تلاش می‌کند برای تامین اجتماعی و جامعه نیز تلاش می‌کند.

رحیمی گفت: امنیت ابعاد مختلفی دارد، امنیت اجتنماعی، روانی، اقتصادیف فرهنگی که اگر یک بخش از امنیت لنگ بزند امنیت جامعه تکمیل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه نگاه پلیس همه جانبه است افزود: برخی می‌گویند پلیس به دنبال امنیت اخلاقی است، اما پلیس تمام تلاش خود را به کار بسته است تا در تهران کم‌ترین وقوع سرقت را داشته باشیم. این موضوع را با افتخار اعلام می‌کنیم و درحال حاضر بعد از تهران ایلام است که کم‌ترین وقوع جرم را دارد. همچنین بالاترین کشف جرم را در تهران داریم، از ان طرف به هیچ عنوان در بحث امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه نیز کوتاهی نمی‌کنیم.

رئیس پلیس پایتخت افزود: ما تکیلف داریم، ما وظیفه داریم در همه زمینه‌ها و همچنین در زمینه امنیت اخلاقی کار انجام بدهیم. ما در همه زمینه‌ها سرمایه گذاری کردیم و برای همه موارد امنیتی جامعه برنامه داریم، از جرایم پیچیده، خشن و باندی گرفته تا امنیت اخلاقی، انضباط اجتماعی و نظم جامعه درحال کار کردن هستیم. خدا را شکر که امروز پلیس با روی گشاده، با محبت و رافت با افرادی که تخلف و جرم داشته‌اند برخورد کرده است.

کد خبر 4642740 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین رحیمی پلیس پایتخت پلیس آگاهی تهران بزرگ طرح امنیت اخلاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل نیکوکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد.

وی افزود: سرقت موجب افزایش هزینه‌های تولید می‌شود و بخش‌های زیادی از بیت‌المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندان‌ها، تأمین زندگی خانواده‌های زندانیان و غیر آن شود، که آثار زیان‌بار آن بر مصرف‌کننده‌ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامن‌گیر خانواده‌ها می‌شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد: در راستای ارتقاء هماهنگی بین دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در پیشگیری از جرم، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در پیگیری مصوبات، جلساتی برگزار شده است که اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش ۶/۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران شده است.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • در جلسه رادان با اعضای جامعه مدرسین چه گذشت؟